Terug naar de winkel

Elektrisch rolgordijn

 Ketting

U kunt kiezen tussen een kunststof ketting en een metalen ketting. Een kunststof ketting wordt geleverd is de systeemkleur die u kiest. Een metalen ketting is steviger dan een kunststof ketting. Door het extra gewicht van een metalen ketting hangt deze ook strakker naar beneden. Bij een XL-systeem krijgt u standaard een metalen ketting.


Elektrisch
Wanneer u een elektrisch rolgordijn besteld, wordt uw gordijn voorzien van een profit-line batterij motor of van een Somfy RTS 230 V motor. Dit is afhankelijk van uw afmetingen. Bij beide motoren wordt een één kanaal afstandbediening meegeleverd. Deze zijn vanuit de fabriek al met elkaar afgesteld. U kunt alle gordijnen op het zelfde kanaal als één handzender zetten. Op deze manier kunt u dan alle gordijnen tegelijk bedienen. Echter zijn deze dan niet meer los van elkaar te bedienen. Mocht u de gordijnen zowel los van elkaar als tegelijk kunnen bedienen, dan kunt u via de mail een losse 15-kanaal handzender bij bestellen.


Is uw gordijn smaller dan 2800 millimeter breed en is de hoogte kleiner dan 3000 millimeter?

Dan wordt uw gordijn voorzien van een profit-line batterij motor. U dient de batterij van de motor bij in gebruik name eerst volledig op te laden. Vervolgens gaat deze batterij bij gemiddeld gebruik een half jaar mee voordat deze opnieuw opgeladen dient te worden. Bij het opladen dient u de cassette eraf te halen, omdat de USB aansluiting hierachter zit. Ook haalt u het rolgordijn dan uit de steunen. Als u kiest voor een montageprofiel dan hoeft u geen cassette te demonteren en het rolgordijn uit de steunen te halen.


Wordt uw gordijn breder dan 2779 millimeter of is uw hoogte hoger dan 2999 millimeter?
Dan wordt uw gordijn voorzien van een XL systeem en een Somfy RTS 230 V motor. Deze dient met een kabel aangesloten te worden op het netstroom.